Бижута от мъниста

bijuta_jewelry

От няколко години в света се появи и наложи успешно тендецията да се създават свои бижута с помощта на т.нар. “beads” или на български – мъниста. В България както обикновенно всичко се случва със закъснение, но сме благодарни, че все пак не ни подминават световните тендеции. От началото на тази година тази мода започва да се налага и в България. Световно известната марка в света на мънистата – Bacio Italy, вече предлага продуктите си и на българския пазар. Създадена в началото на 2008г. Bacio Italy заема водещо място в страни като Италия, Франция, САЩ, Великобритания, Испания, Германия и дори в съседна Гърция. България е 28-та страна, в която се предлага Bacio Italy. Мънистата на италианската фирма са ръчно изработени от сребро, в комбинация от керамика, камъни Сваровски, перли и най – известното стъкло по целия свят – Мурано /Венецианско/ стъкло, наричано още кристал поради уникалните си свойства. Целия процес – от дизайна до изработката се извършва в Италия, което гарантира качеството на всеки един продукт носещ знака “Made in Italy”.

Как точно действа системата от направи си сам:

  1. 1. Избира се подходяща основа – колие или гривна, на които да нижете своите любими мъниста. Предлагат се различни варианти за всеки вкус – основата може да бъде от сребро 925, 18к двойно златно покритие, естествена кожа или копринена нишка.
  2. 2. След като сте приключили с избора на основа единственото, което остава да направите, е да започнете мънисто по мънисто да надграждате и запълвате Вашата гривна или колие.

С помощта на Bacio Italy Вие можете да дадете воля на въображението си, да изразите своята индивидуалност. Избирайки между хиляди мъниста, Вие имате възможност да създате гривна или колие, които никой друг в света няма да има.

Bacio Italy е идеалният подарък – за всеки повод на близък човек може да подарявате мънисто, като по този начин освен красиво бижу, Вие помогате за създаването на уникална гривна или колие изпълнени с живот и много спомени. Открийте твореца в себе си, бъдете уникални и неповторими!

За да разгледате цялата колекция на Bacio Italy можеда посетите www.beadsitaly.com. Може да се свържете с Българското представителство, ако желаете да отворите преставителен магазин на бижутата Италианската фирма.

Това също може да ви заинтересува: